Kpnmail.nl inloggen | Hoe in te loggen Aanmelden KPN Webmail

Dit artikel behandelt de introductie van KPN webmail, een webmail-app waarmee je op elke pc met een internetverbinding toegang hebt tot je e-mails en bijlagen. KPN is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van breedband, mobiele en vaste telefonie. Toen ze hun nieuwe webmailservice uitbrachten, hebben ze er veel aandacht aan besteed.

De populairste websites ter wereld gebruiken tenslotte webmail, dus wat zou hun service anders maken? KPN is een Nederlandse internetprovider die breedband-, televisie- en telefoondiensten levert. KPN biedt haar klanten een nieuwe webmailclient die hen de vrijheid geeft om overal en altijd bij hun e-mail te kunnen.

KPN Webmail

Wat is KPN webmail?

KPN Webmail is een e-mailreader die wordt aangeboden door KPN, een internetprovider in Nederland. Deze dienst is toegankelijk via alle apparaten van KPN, waaronder computers, tablets en smartphones. De e-mailreader biedt beveiliging en privacybescherming voor uw account bij KPN, evenals toegang tot uw inbox vanaf alle apparaten die u gebruikt. KPN webmail is een op internet gebaseerde e-mailservice die gebruikers eenvoudig toegang biedt tot hun e-mail, agenda en andere contacten. Het is een gratis dienst die wordt aangeboden door KPN, het Nederlandse telecombedrijf. KPN webmail is een gratis e-mailreader. U kunt e-mails lezen en beantwoorden, ze naar uw computer downloaden of online vinden. Deze e-mailservice is voor iedereen ter wereld beschikbaar! KPN webmail ondersteunt ook bijlagen.

Hoe meld ik me aan voor KPN Webmail?

KPN Webmail is een gratis e-maildienst van KPN. Het is verkrijgbaar bij alle grote Nederlandse ISP’s, wat betekent dat je het thuis of op kantoor kunt gebruiken. Om u aan te melden voor deze dienst gaat u naar www.webmail.kpn.nl en kiest u of u de nieuwsbrief wel of niet wilt ontvangen en maakt u uw gebruikersnaam en wachtwoord. De KPN webmail regelt je e-mailaccounts en zorgt ervoor dat je snel verbonden blijft. Dit is een gratis service waarmee je e-mails kunt verzenden en ontvangen, dus er is echt geen reden om je niet aan te melden. Hier is een lijst met instructies voor het aanmelden voor KPN Webmail. Voor vragen kun je contact opnemen met de KPN Klantenservice. U kunt zich aanmelden voor KPN Webmail op www.kpnwelm.com/nl of uw e-mailadres in het veld rechts invullen. Ben je al klant van KPN, vul dan je gebruikersnaam en wachtwoord in bij ‘Aanmelden’. En ben je nog geen KPN-klant en wil je gebruik maken van hun diensten, lees dan verder hoe het werkt!

Hoe werkt het?

KPN Webmail is een gratis e-maillezer die op de meeste computers werkt. Hiermee kunt u e-mails lezen en verzenden, op internet zoeken en direct updates ontvangen. KPN Webmail is beschikbaar op http://www.kpn.com/webmail

Hoe kan ik e-mails versturen vanuit KPN Webmail?

De webmailservice van KPN heeft een zeer eenvoudige manier om e-mails te verzenden. U kunt dit doen door op de knop “Mail” aan de linkerkant van het scherm te klikken en vervolgens vanuit uw inbox te selecteren welke e-mail u wilt verzenden: openen, concept of verzonden. Als je KPN Webmail gebruikt, kun je e-mails versturen met andere e-mailadressen door in het linkermenu op de optie “Stuur een mail” te klikken.

Nadat u het e-mailadres en het onderwerp van de e-mail hebt ingevoerd, volgt u deze stappen:

  1. Klik op “Nieuwe e-mail maken”.
  2. Vul het e-mailadres van uw ontvanger in.
  3. Typ uw bericht en klik op Opslaan.
  4. Om e-mails te verzenden vanaf KPN Webmail, moet u verbinding maken met internet.
  5. Dit wordt gedaan door een draadloze of Ethernet-verbinding op uw computer in te stellen.
  6. U kunt de webmailservice ook gebruiken via een mobiele dataverbinding met uw smartphone als u de juiste app heeft geïnstalleerd.
  7. U hoeft zich niet aan te melden bij een internetprovider om de webmailservice te gebruiken.

Conclusie

Als gratis e-maillezer heeft KPN webmail alle functies die je van een e-mailapp mag verwachten. De interface is intuïtief en responsief, zonder dat u zich hoeft aan te melden of uw eigen account hoeft aan te maken. U kunt e-mails doorzoeken op datum, afzender, onderwerp en trefwoorden. Er is ook een volledige teksteditor die HTML en andere formaten ondersteunt, compleet met spellingcontrole. Over het algemeen is KPN Webmail een gratis e-maillezer die veel geweldige functies biedt. Ondanks enkele problemen met de manier waarop het programma wordt bijgewerkt, is het een uitstekende optie voor mensen die snel en gemakkelijk toegang willen tot hun e-mail.

Plaats een reactie